Четвъртък, 02 Май 2024
            
Горна Оряховица Общество

Хлапетата от ДГ „Детска радост” в Долна Оряховица гостуваха на стоматолога д-р Миглена Харлова

  11.04.2024 16:24
Хлапетата от ДГ „Детска радост” в Долна Оряховица гостуваха на стоматолога д-р Миглена Харлова

Долнооряховски малчугани гостуваха на стоматолога д-р Миглена Харлова за професионалния й празник.

Лечителката на зъбите на долнооряховчани посрещна в своя кабинет децата от ДГ „Детска радост” и с усмивка отговори на всички въпроси на малките любопитковци. В интересна беседа д-р Харлова напомни на малките пациенти колко е важно да се грижат за здравето и чистотата на своите зъби. Тя ги запозна със своите инструменти и им показа как работи стоматологичната апаратура.

Истински интерес у децата предизвикаха голямата лампа и движещият се стол. Хлапетата не само, че не се страхуваха, ами се надпреварваха кой да седне пръв на него.

На малките пациенти им направи особено впечатление „въдичката” за микроби на д-р Харлова, която макар и много шумна, се оказа не толкова страшна.

Визитата при зъболекарката донесе много положителни емоции и нови знания на малчуганите, които си пожелаха един ден да последват професионалния път на д-р Меги. Тя пък обеща да бъде сред първите им пациенти.

Децата благодариха на зъболекарката и нейната неотлъчна помощничка Цвети за интересния урок и им подариха картина на зъбче за кабинета. Домакините също изпратиха малките гости със специални подаръчета, които да им напомнят, да се грижат за своите зъби.


Ключови думи
д-р Миглена Харлова ДГ "Детска радост" Долна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета