Вторник, 30 Апр 2024
            
Велико Търново Общество

МОДЕРЕН ЖИВОТ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО: Marmarley Home Park е с Акт 14

  01.04.2024 13:48
МОДЕРЕН ЖИВОТ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО: Marmarley Home Park е с Акт 14

Marmarley Home Park – новата най-модерна жилищна сграда в старата столица Велико Търново е с Акт 14 от началото на годината и в напреднал стадий на изпълнение на довършителни работи, които се очаква да приключат до края на годината.

Стратегически разположена до най-зеления парк на града - парк „Дружба”, тази ексклузивна жилищна сграда е готова да предефинира съвременната градска среда във Велико Търново и да постави нов стандарт за живот в централната част на града. Районът е централен и благоустроен в зелена околна среда и е с обновена инфраструктура в резултат на осъществяване на проекта и инициативите на Община Велико Търново по Южната дъга на парка, свързваща два централни и предпочитани жилищни района.

Сградата е разположена сред спокойна паркова среда и осигурява на своите нови собственици красиви панорамни гледки и слънчеви и уютни домове към парк „Дружба“ и Царевец, в близост до множество магазини, училища, детски градини и болница и култови заведения. Предлагат се решения за удобство и облекчаване на паркирането на новите собственици на две подземни парконива, като на партер ще има представителен магазин на международна и утвърдена хранителна верига. Основната отличителна характеристика на Marmarley Home Park е неговият непоколебим ангажимент за качество и устойчивост.

Наред с приключване на конструкцията, към настоящия момент са изпълнени и ключови елементи от довършителните работи като хоризонтали и вертикали на Ел и ВиК инсталации и външно присъединяване към енергомрежата. Изпълнена е и голяма част от дейностите по дограма и фасади,  хидро и топлоизолационни системи. 

Енергийната ефективност на сградата се постига от висококачествената  белгийска алуминиева дограма REYNAERS CS77 с прекъснат термомост и отлични изолационни качества – с коефициент на топлопроводимост – 0,5 w/m2, която наред с топлоизолационните и хидроизолационни системи дава възможност на живущите за ниски разходи, изглед към парка и оптимален комфорт. Френските прозорци - с интегриран обков и двукамерно остъкляване, с три типа стъкла Saint Gobein с висока светлопроводимост и запълване с аргон, допълнително подобряват изолацията на сградата, докато впечатляващият дизайн на окачените фасади добавя нотка архитектурна елегантност. Монтажът на дограмата напредва бързо, като вече е постигнато завършване до пети етаж.

В допълнение към ангажимента си към безкомпромисно качество, Marmarley Home Park е посветен и на подобряването на цялостното изживяване за своите купувачи с вертикална планировка, оптичен интернет и контрол за достъп и високотехнологични асансьори на Orona-висок клас.

Специално за своите клиенти Marmarley Home Park предоставя възможност и съдейства за закупуване на жилище с банков кредит при изключително изгодни условия - при невероятно ниска лихва започваща от 2,2% - обследване на доходи и кредитоспособност за по-малко от 3 дни, самоучастие от 30%. Партньорството на инвеститора с утвърдена банкова институция част от известна международна група не само улеснява процеса на закупуване на жилище, но също така подчертава ангажимента на Marmarley Home Park да подкрепя своите клиенти на всяка стъпка по пътя към техния нов дом.

С напредването на строителството и нарастването на очакванията, Marmarley Home Park се превръща в символ на модерността и изтънчеността във Велико Търново. Със своето несравнимо качество, устойчив дизайн и изгодни възможности за финансиране, този ексклузивен проект не просто предефинира модерния живот – той оформя бъдещето на жилищния живот в България.

За повече информация, можете да разгледате сайта на Marmarley Home Park – www.marmarley.bg, както и при интерес да отправите запитване чрез формата за контакт на сайта или на имейл – [email protected], или да позвъните на телефон – 0888 223 444, а също така чрез приложенията Viber, Instagram, Meta или Messinger или да посетите нашия офис на адрес „Мармарлийска №35-б, където нашите любезни консултанти от отдел „Продажби“ ще отговорят на всички Ваши въпроси.  В секция „Разпределение“ на сайта можете да откриете повече информация относно свободните апартаменти.

Не чакайте влизането на България в Еврозоната и инфлацията да обезсмислят вашите спестявания и ако обмисляте покупка на вашия нов дом се възползвайте от тази възможност! Очакваме Ви!

Повече информация на https://marmarley.bg


Ключови думи
Мармарли Хоум Велико Търново
Последни
Седмицата
Анкета