Понеделник, 29 Апр 2024
            
Други Павликени

Конкурс за постер с послание „Как да пестим водата?“ е обявен в Павликени

  10.03.2024 08:10
Конкурс за постер с послание „Как да пестим водата?“ е обявен в Павликени

Община Павликени, Център за подкрепа за личностно развитие – Павликени и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните - Павликени организират конкурс за изработване на постер с полезни съвети или послания на тема „Как да пестим водата?” или „Как да предотвратим замърсяването на водата?” за ученици от 5-ти (пети) до 12-ти (дванадесети) клас на училищата в община Павликени.

Изработването на постерите е индивидуално и всеки участник може да участва само с един постер. Допустимо е използването на всякакви техники от изобразителните изкуства, включително компютърна графика.

Материалите за участие се предават до 20.03.2024 г. в стая № 114 в Административна сграда на Община Павликени, бул. „Руски“ № 4, гр. Павликени.

На 22.03.2024 г. – Световен ден на водата, получените постери ще бъдат публикувани в социалната мрежа „Facebook” на официалната страница на вестник „Павликени глас”, в един общ албум. Всеки потребител ще може да гласува за подадените постери. Постерите се класират според броя харесвания (реакции “like” и др. под съответната снимка в албума), които са събрани в периода до 22 април.

Първите три постера, събрали най-много харесвания, ще получат предметни награди осигурени от организаторите. Наградата за 1-во място е графичен таблет, за второ - музикална Bluetooth колонка, а за 3-то място - безжични слушалки. Предвидена е  поощрителна награда за 4-то, 5-то и 6-то място - филтрираща бутилка за вода – 500 ml + книга.

Обявяването на победителите, събрали най-много харесвания, ще бъде на 22.04 2024 г. – Денят на Земята, награждаването - на 11.05.2024 г. по време на Празника на яйцето.

Пълните правила на конкурса можете да намерите в сайта на Община Павликени.


Ключови думи
конкурс