Неделя, 08 Сеп 2024
            
Велико Търново Култура

„Колко вкусно“ на сцената на Театър ВЕСЕЛ в читалище „Искра“

  25.11.2023 06:32
„Колко вкусно“ на сцената на Театър ВЕСЕЛ в читалище „Искра“

В съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ на 25 ноември от 11:00 часа в читалище  „Искра” в старата столица ще гостува спектакъл на  Държавен куклен театър – Бургас. „Колко вкусно“ е любимо заглавие за най-малките от афиша на бургаските кукленици. То ще бъде представено за ценителите на кукленото театрално изкуство и на търновска сцена. Автор на пиесата е Здрава Каменова. Постановката и сценографското решение са дело на Мария Банова. Димо Стоянов от П.И.Ф е автор на музиката. За „вкусните“ приключения разказват актьорите Алекс Анмахян, Неделина Роселинова и Грета Кръстева.

„Колко вкусно“ е забавно „кулинарно“ представление за малката Фрида, която иска да направи вечеря за своята майка. Желанието ѝ е огромно, но резултатът е една голяма бъркотия. Точно тогава на помощ идва веселият готвач Джовани и двамата сътворяват чудесна вечеря. Дали Фрида ще стане готвачка голяма?… Всичко това ще разберете и научите във веселото представление „Колко вкусно“.

Проектът „Съботни спектакли за семейна публика“ на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново и в партньорство с читалище „Искра“ във Велико Търново. За допълнителна информация – 0878 790 549.


Ключови думи
ВЕСЕЛ Колко вкусно
Последни
Седмицата
Анкета