Неделя, 08 Сеп 2024
            
Лясковец Местни избори 2023

Лясковец тръгва по нов път с Васил Христов и кандидатите на Земеделски съюз „Александър Стамболийски“

  27.10.2023 22:21
Лясковец тръгва по нов път с Васил Христов и кандидатите на Земеделски съюз „Александър Стамболийски“

Вярвам. Вярвам, че ако подкрепите кандидатите на Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, в следващия мандат ще можем да ви представим свършено това, което сме ви обещали.

С думите на лидера на Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ Спас Панчев бе открито финалното предизборно събитие на партията за община Лясковец. След интензивен месец и десетки срещи, предхождан от години подготовка и работа, кандидат-кметът и водач на листата Васил Христов застана пред лясковчани, за да поиска доверието им. Направи го с увереността, че община Лясковец трябва да тръгне по нов път и с готовността да го извърви заедно със съгражданите си.

65 г. от живота ми са свързани с този град и за мен не е безразлично неговото състояние. Със съжаление гледам, че нещата се променят. Хубаво е, че залата е пълна, че има много млади хора. Хубаво е, че Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ успя в изминалите 4 г. със своето  участие в ОбС и с кметовете на Добри дял, Драгижево и Джулюница да направят така, че нуждите на хората да бъдат чути. С удоволствие подкрепих листата, оглавявана от Васил Христов – млад човек, ентусиазиран, човек, който постоянно е сред хората. На всички срещи, които проведе, казваше какво биха направили земеделците, ако управляват общината. Програмата му обхваща неща, от които общината се нуждае да бъдат направени. Лясковец е едно прекрасно място за живеене, място и с работни места, и с места за почивка, но има и нерешени въпроси. Някои улици не са в състоянието, в което трябва да бъдат, канализацията не е, каквато трябва да бъде, но това са неща, скъпи приятели, които са не само в България. Ние в една малка, благословена от Всевишния държава, която заслужава да живее в щастие и радост, последните години вървим все надолу. Иска ми се в любимия град Лясковец да виждам усмихнати приятели, съседи, съученици, които да са доволни от това, което става в града. Вярвам, че ако подкрепите с №51 кандидатурата на Васил Христов за кмет на Лясковец, кандидатите ни за кметове и съветници, те няма да изневерят на доверието ви. Те ще работят за по-доброто бъдеще на Лясковец, за по-доброто бъдеще на моите връстници и нашите деца. Затова ви приканвам на 29 октомври да ги подкрепите и нека в следващия мандат да имаме възможност да покажем това, което сме ви обещали, обърна се към пълната зала на НЧ „Напредък 1870“ Спас Панчев.

През последните месеци често си мислех как дългите, дълги години във властта те карат да губиш представа защо си там. Срастваш се с нея и губиш връзката с хората, нищо, че те са те пратили на поста ти. Обзема те рутината и толкова. Младите обаче, сред които все още си позволявам да се причислявам, носим онзи идеализъм, който тласка към вършенето на добри дела. Време е да потърсим други пътища, да се адаптираме към новостите, да продължим напред. Не е време за стоене в сенките, нито за дърпане на конците чрез подставени лица. Ние, земеделците от „Александър Стамболийски“ искаме да живеем в община, в която всички да се чувстват в безопасност, спокойни, полезни. Искаме всеки един гражданин да знае, че там, в центъра на Лясковец и в кметствата по селата има едни хора, на които той може да разчита, които първо го питат и се съобразяват с мнението му и са там, за да му служат. Това ни отличава от останалите – искаме да служим, а не да управляваме съдби.

Затова ви призоваваме - дайте шанс на новите идеи и на тези, които искат да живеете и да оставите на децата и внуците си модерна община. Вярвам в здравия разум на хората в община Лясковец и знам, че сте осмислили и оценили посланията ни.

Оценете ни и на 29 октомври. Ако считате, че е дошъл моментът да направим община Лясковец едно прекрасно място за живеене – нека тръгнем заедно напред. Пътят за това е един – номер 51 в бюлетините.

За нас е дълг, чест и отговорност да претворим идеите на местната общност в реалност, заяви Васил Христов.

Гордеем се, че прекратихме дългогодишната практика в Лясковец Общинският съвет да е ползван като гумен печат за решенията на кмета. Осъзнахме, че гражданското общество се събуди. Не можехме да не отчетем, че гражданите осъзнават своите потребности и че овластените трябва да им служат. С колегите в Общинския съвет осъществявахме контрол върху изпъленнието на общинския бюджет, защото трябва с този модел на едноличните решения да се свърши. А ще се свърши, когато Васил Христов стане кмет и когато имаме мнозинство в Общинския съвет. Само така тази община ще върви напред, заяви и вторият в листата Тодор Тодоров. Четвъртата в подредбата Пепа Банова, която е председател на Демократичния съюз на жените в Лясковец и силно ангажирана с благотворителни каузи, напомни думите на уста Колю Фичето – не градете дувари, а мостове.

Успех на Васил Христов и Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ в Лясковец пожела  Нелина. Аплодисментите на публиката обра и съставът „Лудо младо“ с ръководител Павлина Кълчишкова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Васил Христов
Последни
Седмицата
Анкета