Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

ГЕРБ в Крушето: Добрите намерения не са достатъчни, ако не ги превърнеш в добри дела

  23.10.2023 17:18
ГЕРБ в Крушето: Добрите намерения не са достатъчни, ако не ги превърнеш в добри дела

Не е достатъчно да имаш добри намерения, трябва да ги изпълниш и да ги превърнеш в добри дела. Това казва Ивелина Георгиева, която се кандидатира за втори мандат в Крушето.

Напълно подкрепям младата и енергична Ивелина, която доказа, че е лидер и може да обединява съселяните си. Заедно ще продължим всичко добро, което сме започнали, каза кандидатът за кмет на Общината инж. Добромир Добрев на последната предизборна среща в Крушето. Заедно с кандидатите за общински съветници от ГЕРБ той беше гост на селото за закриване на кампанията.

Възрастните и самотни хора ще имат сигурност чрез програми като „Топъл обяд“. Разработваме и нови социални услуги, които ще са гаранция за достойни старини на всички в общината. Трябва да подобрим системата за почистване в селото. Ще има подмяна на контейнери. Планираме и нови площадки за временно съхранение на строителни отпадъци и за ненужни предмети от бита, подчерта Добрев.

Ивелина Георгиева акцентира в програмата си върху ремонт на клуба на пенсионера, а би искала и ремонт на храма „Св. Димитър“. Планира се прокарване на вода до гробищния парк и подмяна на противопожарни кранове на ВиК.

Подобряването на инфраструктурата ще продължи чрез проектиране и търсене на средства от програми и държавния бюджет.

Ивелина Георгиева е представител на партньора СДС, но ГЕРБ я припозна като свой кандидат, защото се доказа за един мандат като способен кмет, подчерта инж. Добрев.

С №7 можете да подкрепите всички кандидати на ГЕРБ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОМЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Крушето ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета