Неделя, 08 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Избори 27 октомври 2024 г. Политика

ГЕРБ – Горна Оряховица приключва предизборната кампания с решимост да има отново депутат

  06.06.2024 20:18
ГЕРБ – Горна Оряховица приключва предизборната кампания с решимост да има отново депутат

Активът на ГЕРБ-СДС в Горна Оряховица приключва предизборната кампания с увереност, че отново ще излъчи народен представител.

Откакто ГЕРБ е на политическата сцена, винаги сме имали представител в Народното събрание. Мотивирани сме да докажем силата си и на 9 юни 2024 г. Успяхме да го направим дори и в най-тежките моменти, ще го направим и сега. Ще докажем, че загубите и ударите ни правят по-силни, не ни смачкват. Тръгваме за двойна победа – ГЕРБ ще е първа сила в общината, а Димитър Николов ще е нашият народен представител, мотивира актива на ГЕРБ инж. Добромир Добрев в последната голяма среща за тази кампания.

Винаги съм казвал, че съм представител на цялата област и не искам да има конкуренция между общините – те трябва да се допълват и да вървят заедно. Но Горна Оряховица е моят роден град, тя е трамплин за моята политическа кариера. Така че тук винаги отношението ще бъде специално, обърна се и Димитър Николов към залата. В последната година направихме компромис, за който казват, че трябва да се срамуваме – сътрудничеството с ПП-ДБ. Понякога такива жертви трябва да се правят. Време е обаче да поемем кормилото и да носим отговорност, когато ние вземаме решенията. Време е стабилното управление на ГЕРБ да изчисти хаоса от последните три години, каза Димитър Николов.

За да покажем, че не само не сме се разпаднали, но се връщаме още по-силни, гласуваме с №22 и с преференция 103 на 9 юни, споделиха и активистите в залата.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
ГЕРБ Димитъор Николов Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета