Петък, 30 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Светски

Веселин Маринов представя в Горна Оряховица биографичната си книга „От любов“

  19.05.2021 15:10
Веселин Маринов представя в Горна Оряховица биографичната си книга „От любов“

Веселин Маринов ще представи на 4 юни (петък) биографичната си книга „От любов“. Срещата с него ще започне от 18.30 ч. в Зала 1 на Община Горна Оряховица.
„От любов“ е луксозното издание, в което един от най-емблематичните изпълнители на българската естрада представя откровено и подробно своята автобиография. В книгата Веселин Маринов споделя преживяното през своя вдъхновяващ творчески път, разказва истории, свързани с родния край.
Когато изживях отново живота си чрез редовете, оставени в тази книга и знаейки, че това са последните думи от нея, за миг почувствах, че те са като последните думи от мой концерт.
Ако решите да я разлистите и тя стане част от библиотеката ви, се надявам с всички изстрадани и преживени страници в нея да докосна с нещо и вашия живот.
Нарекох тази книга „От любов“, защото докато самият аз препрочитах написаното, осъзнах, че това е основното чувство, което ме е водило по моя път и когато стигнах самия й край, просто разбрах, че всичко до тук си е струвало, обръща се към читателите Веселин Маринов.
Почитателите му ще могат да си закупят книга на място в Зала 1 и да получат автограф от автора. 


Ключови думи
Веселин Маринов От любов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати