Събота, 01 Oct 2022
            
Общество

Веселин Маринов изпя всичко от себе си за земляците от Горна Оряховица

  25.05.2018 22:36
Веселин Маринов изпя всичко от себе си за земляците от Горна Оряховица

Веселин Маринов направи поредното голямо шоу в поредицата от празнични концерти в Горна Оряховица. След дъжд, гръмотевици, слънце и пак дъжд феновете на Веско все пак имаха късмет облаците да се разпръснат точно преди да започне неговият концерт. Аз и без това съм си мокър, щеше да ми е жал за вас, прояви чувство за хумор звездата тази вечер. И нагорещи и без това развълнуваните си до сълзи фенове.
Роденият в Полски Тръмбеш любимец на по-зрялото поколение не пропусна да дръпне земляческата струна и публиката му отговори с бурни аплодисменти. Тук половината хора са ми роднини, пошегува се още по темата Веско Маринов и събра нова буря от приветствия.
Веселени Маринов представи някои от най-новите си песни, както и хитовете си от първите си години. Той отдаде почит на Тончо Русев и Евтим Евтимов, като изпълни няколко техни песни. Това са хората, без които това, което съм днес, щеше да бъде само една мечта, каза Маринов.
Имате една чудесна придобивка с този обновен площад, щастлив съм да съм сред първите, които ви събрат тук, за да се забавляваме заедно. Пазете това, което имате, каза Веско. Той не пропусна да благодари за поканата да участва в музикалния маратон за горнооряховския празник, приемайки койшницата с цветя от името на кмета и Общината. Фенки с цветя влетяваха от време навреме на сцената, но само радваха още повече публиката на площада. По традиция Веско Маринов завърши със „За теб, Българийо”, а за бис избра „Слънце зайде”.
Следващият, който ще събере горнооряховчани пред сцената е горнооряховската звезда Николай Манолов. Той представя новия си албум пред родна публика на 27 май.
 

 


Ключови думи
Веселин Маринов
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати