Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Култура

Славея Семова донесе поредния успех за СУ „Георги Измирлиев“

  21.04.2021 16:49
Славея Семова донесе поредния успех за СУ „Георги Измирлиев“

В празничния за Гимназията ден дойде новина не за един, а за два национални успеха на нашата гордост – момичето с брилянтен стил на писане – дванадесетокласничката Славея Семова, информират от СУ „Георги Измирлиев“ в Горна Оряховица.
Първото известие е от XXIII Национален фестивал на детската книга –Сливен - 2021, в рамките на който се провежда Националният литературен конкурс. Първа награда за проза - III възрастова група / 15-18 г. / е отредена за Славея Стефанова Семова.
Не по-малко престижно и аналогично на първото е второто отличие – отново първо място на нашето момиче в I конкурс „Моята мечтана история с герой от книга, филм или комикс; музикален изпълнител, актьор/актриса, спортист или друга популярна личност от Instagram, TikTok, Тwitter, Pinterest, Snapchat, YouTube". Форумът е обявен от читалище „Изгрев 1909”- Бургас.
Това е най-хубавото, което може да се случи на един празник – реални резултати, творчески върхове и благодарност, която е двустранна! Честито на Славея! Честито на Гимназията! Честито на семейството на нашата уникална ученичка, донесла толкова радост и успехи на Измирлиевата общност, казват още от Гимназията.


Ключови думи
Славея Семова СУ "Георги Изрирлиев"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати