Вторник, 27 Сеп 2022
            
Велико Търново Други

Великотърновецът Александър Иванов е сред Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България

  19.04.2021 17:22
Великотърновецът Александър Иванов е сред Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България

Обявиха победителите в Career Show Index Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България. Сред тях е и великотърновецът Александър Иванов, CEO на агенция за дигитален маркетинг CreateX.

Вече близо 10 години Александър активно работи в сферата на дигиталния маркетинг и ИТ, като опитът му го води към създаването на агенция за дигитален маркетинг CreateX. Тя оперира в два офиса – в София и във Велико Търново, от където е родом той. Една от големите му цели е да докаже, че в провинцията могат да се случват модерни бизнеси и че градът има огромен потенциал да бъде дигитален хъб на Балканите. И вече работи активно по въпроса. Офисът във Велико Търново се разраства активно, а допълнително се организира и безплатен курс по дигитален маркетинг.

“Желанието ни е да сме полезни на града и хората тук, да бъдем предпоставка за задържане и развитие на младите в града, както и за тяхното завръщане от чужбина. Доказва го големият интерес към нас не само като външен маркетингов екип на бизнесите, но и като работодател“, коментира Александър.

Публичен вот определи 100-те най-вдъхновяващи професионалисти в ИТ сферата. Общо над 16 000 гласа определиха кои са най-влиятелните ИТ личности в България. Проектът на Career Show получи близо 350 номинации, сред които директори на ИТ компании, основатели на ИТ стартъпи, ИТ иноватори, лектори, обучители и др.

“Поздравяваме Александър Иванов от CreateX за класирането в Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България. Номинациите, които станаха част от индекса, ни показаха колко още имена са скрити зад големите успехи в бранша. Именно това ни насърчава да организираме ежегодно такива проекти, които стават витрина на успеха, на добрия пример и на това, че все повече се доближаваме до превръщането на България в европейски ИТ хъб, станал тема в последните години у нас”, споделя Симона Харизанова - съосновател на Career Show.

 


Ключови думи
CreateX Александър Иванов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати