Петък, 30 Сеп 2022
            
Велико Търново Общество

Агенция за дигитален маркетинг отвори стажантска програма във Велико Търново

  30.01.2021 13:19
Агенция за дигитален маркетинг отвори стажантска програма във Велико Търново

360-градусовата агенция за дигитален маркетинг CreateX отвори втори офис в страната - във Велико Търново, през септември миналата година. Въпреки пандемията, агенцията се разрасна стремглаво и само за 2020 г. екипът ѝ се е увеличил с 54%, а клиентите - с 67%. Към момента това е единствената дигитална агенция в региона, която предлага пълно обслужване. Работодател е в сферата на SEO, PPC, социални мрежи, email marketing и други.
“Велико Търново е страшно перспективен град и съм щастлив, че успяхме да грабнем възможността, която настоящата ситуация ни поднесе - да отворим офис тук”, споделя основателят на агенцията Александър Иванов, който е и сред преподавателите по дигитален маркетинг на SoftUni Digital. “Тук не само има много бизнес, но и има много млади хора, които са жадни за развитие в сферата и имат нужда от поле за изява. Благодарен съм, че мога да допринеса по този начин на развитието на родния ми град”, допълва той.
Агенцията предлага стажантска програма, подходяща както за прохождащи в дигиталния маркетинг, така и за по-напреднали. Програмата позволява на младите хора да се развиват като професионалисти, но и е възможност за дългосрочни отношения и кариерно развитие. “Към момента екипът, който се развива най-бързо, е SEO екипът. Там в момента търсим най-вече стажант, който да се отдаде на link building - опитът не е задължителен, по-скоро базови познания. В другите направления на SEO също имаме отворени стажантски позиции. Търсим мотивирани хора, които имат желание да учат и да се развиват, а ние имаме всички обучителни и менторски ресурси, за да съдействаме с това. Общата цел е да си създадем среда от специалисти в дигиталния маркетинг на местно ниво и да градим заедно дигитален Търновград”, разказва Александър.
CreateX обслужва над 50 клиента в различни бизнес сфери и с различни продукти, а екипът е млад и сплотен. Всъщност, Ковид събитията от последната година подтикват Александър да се прибере в Търново след 7 години образование и развитие в София и други градове в страната. Оставайки в родния си град, той вижда възможността да развие бизнеса си в любимото си място, където той от години търси начин да се върне. Така това се оказва не просто една добра бизнес възможност, но и чудесен начин да създаде условия за развитие на млади и амбицирани хора в една от най-динамичните и развиващите се сфери - тази на дигиталния маркетинг.
При интерес към link building и други позиции в сферата на дигиталния маркетинг CV и контакт могат да бъдат изпратени на [email protected].


Ключови думи
дигитален маркетинг CreateX
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати