Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Избори 2021

Георги Недев, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС: Започва цялостно обновяване на физкултурните салони

  25.03.2021 16:32
Георги Недев, кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС: Започва цялостно обновяване на физкултурните салони

Програмата на ГЕРБ „България следващо поколение“ предвижда цялостно обновяване на физкултурните салони и изграждане на нови към училищата. Амбицията е поне по 25 нови обекта всяка година да се строят, а паралелно с тях ще върви и създаване на нови спортни площадки във всяко училище, както и на площадки за безопасно движение. Предвидено е изграждане и реконструкция на терени и тренировъчни съоръжения за елитен и масов спорт и осигуряване на достъп за хората с увреждания.
Това обяви Георги Недев пред великотърновци по време на поредицата от индивидуални срещи, които кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС стартираха в приемната на водача на листата проф. д-р Костадин Ангелов. По думите му, планираните инвестиции ще създадат още повече възможности за спорт и здравословен живот в по-малки градове като Дебелец, където той живее.
„Спортът е част от пълноценния начин на живот и е основа за здраво младо поколение с ценности и самодисциплина. Близо 500 млн. лева са инвестирани в спортната инфраструктура в трите управленски мандата на ГЕРБ досега, обновиха се много обекти и Велико Търново е сред градовете, доказващи това. Подобряването на спортната инфраструктура позволява в новия мандат да се отделят повече средства както за дейността на спортните клубове, така и за развитие на масовия спорт“, сподели Георги Недев, който е настоящ общински съветник и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС.
Той поясни, че само за 2021 г. Министерството на младежта и спорта отпуска средства за дейности, свързани с развитие на способностите и гражданската активност на младежите по 12 програми. „Всеки, който е активен, има идеи и енергия да ги реализира, може да го направи. Като народен представител ще бъда най-активният посредник на младите хора, на техните сдружения и творчески групи, за да получават подкрепа от държавата за смислени проекти с бъдеще“, завърши той.

Купуването и продаването на гласове е престъление!


Ключови думи
Георги Недев ГЕРБ - СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати