Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

СДС отново подкрепи Димитър Николов за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС

  15.06.2021 09:57
СДС отново подкрепи Димитър Николов за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС

Димитър Николов е кандидатът за народен представител на СДС от Велико Търново на втори парламентарни избори. Николов е под №103 в листата на ГЕРБ – СДС, от гражданската квота е и е подкрепен и от двете политически сили в коалицията.

Кандидатурата на Димитър Николов е издигната от Областния съвет на СДС във Велико Търново и е гласувана от Националния изпълнителен съвет на партията.

Предстоят много важни избори. Сблъсъкът отново е ляво – дясно. Предлагам да подкрепите нашия кандидат във Велико Търново, който е с №103 в листата и който имаше чудесен резултат на предишните избори. Г-н Николов е много ценен за парламентарната група на ГЕРБ – СДС от гледна точка на неговия опит като издател. Надявам се отново да бъдем заедно в Парламента и да отстояваме вашите интереси и най-вече интересите на България, да продължим нашия избран път и да препотвърдим цивилизационния избор. Моля, подкрепете г-н Николов с №103, той наистина заслужава тази подкрепа, призова председателят на СДС Румен Христов.

За мен е привилегия и огромна отговорност във втори парламентарни избори да бъда номинацията за народен представител от Велико Търново на Областната организация и Националния изпълнителен съвет на СДС - партията, която е носител на автентичните десни и християндемократични ценности. Ще работя за европейско бъдеще, за по-ниски данъци и икономически растеж. Ние сме срещу реабилитацията на комунизма, казваме и своето категорично НЕ на гей браковете и Истанбулската конвенция, бе коментарът на Димитър Николов.  

Коалиция ГЕРБ - СДС е под №5 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ГЕРБ - СДС Димитър Николов Румен Христов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати