Петък, 25 Юни 2021
            
Елена Избори 2021

В Елена и Златарица виждат своето силно лоби, в лицето на Стефан Дойкин, втори в листата на Републиканци за България

  24.03.2021 14:36
В Елена и Златарица виждат своето силно лоби, в лицето на Стефан Дойкин, втори в листата на Републиканци за България

Общините Елена и Златарица ще имат свое представителство и лоби в следващия парламент, в лицето на младия финансист Стефан Дойкин. 31-годишният Дойкин, който е родом от Елена, е на избираемата втора позиция в силната листа на ПП „Републиканци за България“.  

Стефан Дойкин е финансов консултант в областта на алтернативните инвестиции, работил е като финансов съветник към ЕК, консултант към Световната банка, експерт по финансови инструменти. В родното му място не крият, че са горди с този образован, компетентен и успешен свой съгражданин.

Сигурна подкрепа декларираха във вторник и жители на населени места край възрожденското градче, които Стефан Дойкин посети, заедно с председателя на ПП „Републиканци за България“ и  водач на листата с номер 21 Цветан Цветанов. „Очакваме с нетърпение новите ни срещи с вас, но вече като наши представители в Народното събрание“, обърнаха се към Цветанов и Дойкин местните хора, които виждат и споделят нуждата от промяна.

Ползотворни срещи Цветан Цветанов и Стефан Дойкин проведоха и в град Златарица, където имаха възможността, освен с членове и симпатизанти на партията, да поговорят и със случайни минувачи.

Републиканци за България е политическата сила, която гражданите все по-отчетливо припознават като истинска алтернатива на статуквото и носител на промяната. „Ние имаме капацитета и волята да изградим държава с правила“, категоричен бе Стефан Дойкин, който припомни, че Републиканци за България е първата партия, която представи секторните си политики. ПП „Републиканци за България“ има детайлно разписана, конкретна програма, която е публично достъпна.

В 21 век, 21 година, подкрепата за листата с номер 21 е това, което ще гарантира институции, работещи в полза на хората, силен парламент и добро управление.


Ключови думи
Цветан Цветанов Стефан Дойкин Републиканци за България
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати