Четвъртък, 17 Юни 2021
            
Горна Оряховица Избори 2021 Спорт

Димитър Николов с жест и към талантите на ОФК „Локомотив“

  16.03.2021 17:51
Димитър Николов с жест и към талантите на ОФК „Локомотив“

Ден, след като спази ангажимента си и дари заплатата си на председател на Общинския съвет в полза на 5 момичета от Клуба по спортна акробатика „Акро Нова“ и тяхното участие на Световното в Женева, кандидатът за народен представител от Коалиция ГЕРБ – СДС Димитър Николов направи жест и към талантите от Детско-юношеската школа на ОФК „Локомотив“. Николов дари маркови топки на всяка от формациите.
Дарението бе подкрепено от съветниците от двете политически формации  в Общинския съвет в Горна Оряховица, представлявани в случая от Добрин Дериджиян и Петър Гайдаров. Основното отправено послание бе гръбнакът на горнооряховския тим да бъде изграден от момчета от местната футболна школа.
Този път е по-труден, но по-сладък. Пожелавам на Горна Оряховица от всяка гарнитура да излезе поне по един Янислав Цачев, коментира Димитър Николов.
Припомняме, че Янислав Цачев получи повиквателна за тренировъчния лагер на юношеския национален отбор на България до 19 г. (родени 2003 г.) в Правец. Димитър Николов поздрави футболиста и семейството му за решението им Янислав да остане в родния клуб, отхвърляйки офертата на състезаващия се в серия Б италиански клуб „Новара“. Николов оцени високо и добрата работа на спортно-техническия директор Георги Иванов и щаба му, както и в Детско-юношеската школа като цяло.
Новото тренировъчно игрище за ОФК „Локомотив“ се проектира, информира председателят на Постоянната комисия за младежта и спорта към Общинския съвет в Горна Оряховица Георги Бижев. Клубът ще може да използва и стадиона в Долна Оряховица, в който бяха инвестирани близо 300 хил. лв., а в Бюджет 2021 са заложени допълнителни 60 хил. лв. за възтановяване на тревното покритие.


Ключови думи
Димитър Николов ОФК Локомотив ГЕРБ - СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати