Четвъртък, 10 Юни 2021
            
Избори 2021

Димитър Николов се срещна с мениджърите и екипа на водеща компания за осветление и осветителни тела

  11.03.2021 13:24
Димитър Николов се срещна с мениджърите и екипа на водеща компания за осветление и осветителни тела

С мениджърския екип и служителите на „ХИТ“ ООД се срещна днес третият в кандидатдепутатската листа на коалиция ГЕРБ – СДС Димитър Николов. Срещата се проведе в базата на фирмата в Първомайци.
Винаги съм смятал, че в политиката трябва да влизат достойни хора. Колкото повече кадърни хора влязат, толкова повече вероятността нещата в държавата да се оправят е по-голяма. Познавам Митко Николов от много години, познавам и баща му – треньора по борба Стойчо Христов. Митко не стана борец като баща си, но стана голям боец. Безкрайно акуратен във всичко, което прави, винаги коректен в отношенията си с другите. Пред вас стои читав човек. Вярвам, че ще остане такъв и занапред, описа дългогодишното си приятелство с Николов управителят на „ХИТ“ ООД инж. Тодор Зеленков.

Заставам пред вас с биографията, възпитанието, интелекта и почтеността си, сподели пред служителите Димитър Николов, и им разказа за себе си.


В професионален план съм изпълнил мечтите си, каза Николов, който от 25 г. се занимава с медии и към днешна дата управлява и притежава най-голямата извънстолична пресгрупа.  
Прекрасно знам какво означава да имаш ангажимента да платиш заплати, осигуровки, да бъдеш лоялен към местната и държавната хазна.
Преди да почнеш да разпределяш публичен ресурс, поне веднъж в живота си трябва да си подписал платежно нареждане за заплати от свое име и за своя сметка, разкри един от основните си принципи Димитър Николов, който втори мандат е общински съветник в Горна Оряховица, а на 11 ноември 2019 г. бе избран и за председател на местния парламент. В предходния мандат той бе председател на Постоянната комисия за младежта и спорта към Общинския съвет.
Най-големият ни успех в областта на спорта са не купите и медалите, а фактът, че около 3 хил. деца са ангажирани в различните спортни школи в Горна Оряховица, коментира Димитър Николов. Тази година в бюджета на Горна Оряховица е заделена рекордна сума за спорт, сподели още кандидатът на ГЕРБ – СДС, и припомни, че със съдружника в „ХИТ“ ООД Цветан Зеленков са работили в Управителния съвет на горнооряховския Клуб по борба.


Най-ценният актив не са търговските дружества, не са марките, най-ценният актив са хората. Около това становище се обединиха мениджърите на дружеството и техният гост.
Николов пое ангажимент да работи за развитието на региона в синхрон. Всички знаем, че Велико Търново е естественият културен и административен център. Горна Оряховица трябва да се превърне в индустриалното сърце на региона. Правим неща в тази посока – като създаването на интермодален хъб например. Създаването на заетост ще задържи работната сила в региона, убеден е Димитър Николов.
„ХИТ“ ООД е водеща фирма в България за осветителни тела и осветление. Развива и експортна дейност, ориентирана към Швейцария, Италия, Германия, свързана с металообработка, производство на трансформаторни табла и компоненти за индустрията. Във фирмата са ангажирани над 100 души.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ГЕРБ - СДС Димитър Николов ХИТ ООД
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати