Вторник, 13 Апр 2021
            
Горна Оряховица Други

27 медала заслужиха ученици на ОУ „Иван Вазов” от националното състезание „Моята родина”

  13.01.2021 13:51
27 медала заслужиха ученици на ОУ „Иван Вазов” от националното състезание „Моята родина”

С медали посрещнаха малките ученици в ОУ „Иван Вазов”, които от 4 януари са отново на училище. На специална церемония директорът на училището Иван Момъков отличи най-добрите по родинознание.

27 медала завоюваха възпитаници на училището от първия кръг на националното състезание „Моята родина, организирано от Асоциация „Образование без граници“. То се проведе в края на ноември, но едва сега, след децата се завърнаха отново в училище, те получиха и наградите си – медали и грамоти.

На специална церемония директорът на училището Иван Момъков с радост връчи 10 златни, 7 сребърни и 10 бронзови медали и грамоти за отлично представяне на учениците от начален етап на основното образование. Още медали и грамоти очакват и учениците от прогимназиален етап, които ще ги получат при завръщането си в училище.

Училището продължава усилената подготовка на своите ученици за ново отлично представяне на Втори кръг от състезанието, което ще се проведе през месец февруари. В него вече ще имат възможност да се включат и малките  първокласници, придобили основни знания за нашата родина.


Ключови думи
ОУ "Иван Вазов" Моята родина
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати