Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Медали от Националното състезание „Моята родина“ спечелиха възпитаници на ОУ „Иван Вазов" в Горна Оряховица

  16.12.2020 09:28
Медали от Националното състезание „Моята родина“ спечелиха възпитаници на ОУ „Иван Вазов\

В края на месец ноември в ОУ „Иван Вазов“ в Горна Оряховица се проведе първи кръг от Националното състезание „Моята родина“, организирано от Асоциация „Образование без граници“. В престижното състезание участваха училища от цялата страна, като гр. Горна Оряховица участва само Първо основно.
Учениците на ОУ „Иван Вазов“ отново се представиха достойно. Те завоюваха 15 златни, 7 сребърни и 12 бронзови медала, 17 грамоти за отлично представяне, 10 за много добро и 1 за добро представяне. Медалистите ще получат своите награди на специална церемония при завръщане в присъствена форма в училище. Учениците показаха отлични знания за историята на България, за географските особености, за празниците и обичаите на българския народ. По регламент първокласниците ще се включат в състезанието за втори кръг, който ще се проведе през месец февруари.
Благодарим на всички ученици за гордостта и радостта, която ни донесоха, благодарим на техните преподаватели за отличната подготовка. Благодарим на организаторите Петя Босилкова – учител в начален курс, и  Юлиян Ангелов – учител по история. Пожелаваме на всички ученици и техните семейства много здраве и сили, топлина в домовете и сърцата, обич, разбирателство и благополучие, казват от ОУ „Иван Вазов“.


Ключови думи
ОУ "Иван Вазов"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати