Сряда, 28 Сеп 2022
            
Спорт

Младежите на ХК „Раховец” са трети на Държавното по плажен хандбал

  16.09.2020 18:00
Младежите на ХК „Раховец” са трети на Държавното по плажен хандбал

Хандбалистите на „Раховец” спечелиха бронзовите медали от единственото за този сезон първенство по плажен хандбал. Държавното за младежи до 19 години се проведе от 11 до 13 септември в Несебър, а горнооряховчани участваха с хандбалисти значително по-малки от съперниците си. Въпреки това те стигнаха до третото място, след като победиха „Албатрос” (Бургас) и загубиха от „Асти” (Хасково) и „Шумен”. И трите срещи завършиха след изпълнение на наказателни удари. В крайното класиране първи са хандбалистите от Хасково, следвани от „Шумен”, „Раховец” и „Албатрос”.

Трима от „Раховец” попаднаха в идеалната осмица на първенството – Михаил Стоянов, Мариян Кирмагов и Марио Луканов. Много добре се включиха дебютантите и обявени за най-малки състезатели на турнира – вратаря Кристиян Славков, който е в 7 клас и шестокласникът Станимир Николов.

В състава на „Локомотив” играха Кристиан Славков, Петър Патарински, Марио Луканов, Мариан Кирмагов, Михаил Стоянов, Самуил Стоянов, Александър Мъглов, Дойчин Мъглов, Ивайло Ралчев, Александър Атанасов и Станимир Николов.

С това първенство приключи сезон 2019/2020. Новият сезон започва през октомври, като „Раховец” ще има отбори във всички възрасти от 10, 11 и 12-годишни момчета, юноши младша и старша и младежи до 19 години, до мъже в „Б” група.

ХК „Раховец” пожелава на всички свои състезатели успех в новата учебна година и много победи на терена през новия спортно-състезателен сезон, споделиха председателят на клуба Пламен Пенев и треньорът Емил Иванов.


Ключови думи
плажен хандбал Раховец Пламен Панев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати