Сряда, 28 Сеп 2022
            
Спорт

„Болярчета“, набор 2012, спечелиха турнира „Несебър Атлетик къп“

  16.09.2020 10:01
„Болярчета“, набор 2012, спечелиха турнира „Несебър Атлетик къп“

Футболистите на СК „Болярчета“, родени през 2012 г., спечелиха безапелационно престижния турнир „Несебър Атлетик къп“, който се проведе през изминалия уикенд в морския град. Малките футболисти, водени от треньора Николай Колев, спечелиха и петте мача в своята група.
Вторият отбор в тази възрастова група зае трето място. За най-добър защитник беше определен Кристиян Гинчев, а за най-добър халф - Калин Дъров, който през целия турнир вкара над 40 гола. Отлична игра показаха още Александър Стайков, който беше непробиваем на вратата, Мартин Григоров и Теодор.
„Благодаря на всички деца и техните родители за подкрепата и тяхната всеотдайност, както и на спонсорите „Мулти Мес“ и „Ипо Кредит“, които не спират да ни помагат“, коментира треньорът Никола Колев. Той отчете още, че при набор 2013 болярчетата са постигнали три победи и една загуба.
От изиграните общо четири турнира, набор 2013 г. за първи път инкасира загуба, и то от най-добия отбор в тази възрастова група – „Звездичка“. Талантливите търновчета са паднали в последната минута с 2-1 и така са заели второто място при своя набор. За най-добър нападател е определен Виктор Дончев.


Ключови думи
Болярчета Несебър Атлетик Къп Николай Колев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати