Неделя, 02 Oct 2022
            
Спорт

„Болярчета“ триумфираха на Националния футболен турнир „Звезди на България“

  29.06.2020 07:35
„Болярчета“ триумфираха на Националния футболен турнир „Звезди на България“

Великотърновските футболисти от СК „Болярчета“ спечелиха двата финала на престижния национален турнир в Бургас. При набор 2012 търновчетата надиграха отбора на „Звездичка“ от Бургас с 8:0, а при 2013 с 4:1 „Зведенбург“, също от Бургас. При 2012 вторият отбор на „Болярчета“ обаче загуби за 3/4 място от ``Дунав`` - Русе, а при набор 2013 – също вторият отбор на „Болярчета“ стана трети след победа с 6:5 срещу „Бургас спорт“...
Освен това талантливите търновчета обраха и индивидуалните награди. При набор 2012 г. най-добър нападател стана Калин Дъров, а най-добър халф - Теодор Велчев. При 2013 г. най-добър вратар стана Даниел Тонков, а най-добър нападател - Мартин Петков..
„Играхме невероятен футбол и отново показахме, че сме най-добрите при тези набори в цяла България! Благодаря на прекрасните ни деца, които играха нереално красив футбол и не спираха и за миг да се забавляват на терена. Благодаря и на треньорите Олег Чолаков и Кирил Борисов, без които тези успехи нямаше да се постигнат. Благодаря на родителите за подкрепата и на спонсорите, които въпреки кризата, не спират да ни помагат. Бяха взети всички мерки за сигурност и дезинфекция, а безопасността беше на първо място. Всички отбори, треньори и организатори спазвахме стриктно указанията за безопасност от Ковид – 19“, коментира треньорът и съосновател на СК „Болярчета“ Николай Колев.


Ключови думи
Болярчета
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати