Вторник, 27 Сеп 2022
            
Политика

Великотърновските депутати от ГЕРБ със съвместни приемни за жителите на Горна Оряховица и Лясковец

  01.10.2020 13:54
Великотърновските депутати от ГЕРБ със съвместни приемни за жителите на Горна Оряховица и Лясковец

Поредните съвместни приемни за граждани организират народните представители от парламентарната група на ГЕРБ, избрани от Великотърновския регион. Инж. Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов ще разговарят с жители на Горна Оряховица и Лясковец на 5 октомври /понеделник/.
От 10.30 ч. в понеделник ще започнат срещите на народните представители с горнооряховчани. Приемната в Г. Оряховица ще се проведе в офиса на ПП ГЕРБ, на пл. "Георги Измирлиев" №4. За предварителни записвания тел. 0882336306.
В Лясковец общата приемна за граждани на тримата депутати е с начало 13.30 ч., също в понеделник. Тя ще се проведе в сградата на Общината, в залата на Общинския съвет. За предварителни записвания – 0882336312.
По време на срещите и в двата града на разположение на хората ще бъдат и представители на местната власт.
Тримата депутати заедно представляват общо 6 от постоянните комисии в Парламента - комисията по труда, социалната и демографска политика, комисията по транспорт, земеделската комисия, тази по образование и наука, енергийната комисия и комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.
Преди дни Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов проведоха съвместна приемна и за жителите на Велико Търново, а до края на годината срещи в такъв формат ще се състоят и в останалите общински центрове от областта.


Ключови думи
ГЕРБ депутати Станислава Стоянова Клавдия Ганчева Станислав Стоянов Лясковец Горна Оряховица приемна
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати