Неделя, 02 Oct 2022
            
Култура

Театралният сезон в Горна Оряховица се подновява с „Кризисен център”

  26.08.2020 16:51
Театралният сезон в Горна Оряховица се подновява с „Кризисен център”

 

С трагикомедията „Кризисен център” на ДКТ „Васил Друмев” – Шумен се открива новия театрален сезон в Горна Оряховица. Спектакълът ще бъде показан на сцената на НЧ „Напредък” на 16 септември от 19 часа. Билетите, закупени за същото представление, което трябваше да гостува през пролетта, но бе отложено заради коронамерките, важат без презаверка.

В главните роли зрителите ще видят Силвия Петкова, Николай Станоев, Ивайло Захариев и др.

Една пиеса в жанра на трагикомедията. Всяка седмица група мъже, потърпевши от насилието на жени, се събират на необичайно място - в подводница. Девизът им е "Аз не съм жертва". Но един ден на подводния плавателен съд попада нов герой - Жена. Какво ще последва оттук нататък...

На 30 септември от 19:00 часа, отново на сцената на НЧ „Напредък - 1869“, Мариус Куркински ще представи своя моноспектакъл „Черното пиле”.

Симфониета Враца гостува в Горна Оряховица със своето „Пътешествие из Средиземноморието” на 16 октомври от 19:00 часа също на сцената на НЧ „Напредък - 1869“. Концертът включва популярна музика от страните край Средиземно море. За този концерт могат да се използват билетите за пропадналото гостуване на Нина Николина и Русенската опера. Закупените билети могат да се сменят за „Пътешествие из средиземноморието“ с отстъпка -  двама с един билет.

Касата в Читалището работи всеки работен ден от 15:00 до 18:30 часа. Резервации на тел.: 0886 436 456 и във фейсбук страницата „НА ТЕАТЪР В ГОРНА“


Ключови думи
театър Горна Оряховица Кризисен център
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати