Събота, 13 Мар 2021
            
Общество

„Творчески час за родители” проведоха в Центъра за обществена подкрепа в Свищов

  17.02.2020 11:42
„Творчески час за родители” проведоха в Центъра за обществена подкрепа в Свищов

В Центъра за обществена подкрепа – гр. Свищов се проведе поредната полезна инциатива, насочена към родителите на деца от града. Събитието „Творчески час за родители” се проведе с любезното съдействие на дарители, а съпътстващите го дейности бяха ангажирани към подпомагане на присъстващите 13 родители към проява на по-висока грижа за собственото психично здраве и емоционална стабилност в името на децата им.
На срещата специалистите от Центъра подчертаха, че нестабилният, недоволен и недостатъчно отпочинал възрастен не е в състояние да отговори адекватно на детските нужди и очаквания, затова е изключително важно, най-вече с личния си пример, родителите да възпитават у децата отношение и отговорност към собствената личност и околен свят.
По време на творческия час присъстващите бяха провокирани към свободно беседване и обмяна на идеи, свързани с родителството. В спокойната атмосфера на Центъра за обществена подкрепа, потопени в разговори, музикално оформление и чаша вино, родителите снеха напрежението от делника посредством творчество. Мотото, около което се обединиха всички, бе „Щастливите родители отглеждат щастливи деца!“.


Ключови думи
ЦОП Свищов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати