Вторник, 16 Мар 2021
            
Светски

Романтични сватби на открито правят във Ваканционно селище „Балканъ“

  14.02.2020 09:58
Романтични сватби на открито правят във Ваканционно селище „Балканъ“

С какво свързваме свети Валентин? С влюбени двойки, вино, шоколадови бонбони, романтични песни и плюшени мечета. Но знаете ли, че Денят на влюбените държи едно от първите места по брой направени предложения за брак? В нощта на 14 срещу 15 февруари милиони дами по света ще чуят мечтаното „Ще се омъжиш ли за мен?“. А през следващите седмици много двойки започват подготовка по организацията на идеалната за тях сватба.
В последните години се засилва тенденцията младоженците да излизат от закритите зали на ресторантите и да избират място на открито, за да си кажат „ДА!“. Затова и в най-любовния месец от годината ви представяме една локация, която всяка година е домакин на най-личния празник на бъдещите семейства – Ваканционно селище „Балканъ“, село Калайджии.
За да могат да отговорят на очакванията на двойките, в края на лято 2019 г. от комплекса завършиха своята сватбена площадка на открито с площ 600 квадратни метра.  Идеята за площадката получават от няколко бъдещи семейни двойки, за които идеалната сватба е градинска сватба сред красива природа. Няколко месеца по-късно площадката е завършена и става домакин на първите тържества изцяло на открито. Мястото е предпочитано от двойките и заради капацитета на настаняване – доста често гостите на младоженците решават да удължат престоя си и сватбата да прерастне в един разтоварващ почивен уикенд.
От комплекса казват, че най-големият им плюс е пълният цикъл от услуги, който предлагат за провеждане на едно тържество. От покани към фризьори и гримьори на място, контакти с доказани сватбени агенти, „взимане на булката“, сключване на реален граждански брак на място с ободряващ уелкъм дринк до посрещане на гостите с изискана вечеря, съпроводена с аудио-визуален спектакъл. Комплимент за двойките през Сватбен сезон 2020 е ползването на популярните столове шивари с големи тържествени кръгли маси.
Независимо, че през наближаващото лято десетки двойки са избрали да кажат „Да“ в „Балканъ“, от комплекса очакват всяко едно тържество като първо. Казват, че всяка една от двойките има различна представа за празника си и е изключително приятно и забавно съвместно с тях да организират най-смелите им представи – от търсене на булката с карта из комплекса до транспорт с каруца и украса от бали със сено. Често домашните любимци на двойките също играят важна роля и съпровождат влюбените си стопани по време на ритуала. Екипа на Ваканционно селище „Балканъ“ пожелава вълнуващ Свети Валентин на всички влюбени, а на необвързаните – през 2020 да срещнат своята мечтана половинка!

0887 551 572

http://www.ambaritsa.com

 


Ключови думи
Ваканционно селище Балканъ Калайджии сватби
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати