Сряда, 28 Сеп 2022
            
Светски

Съпрузи ще си кажат отново „да“ след 70 години брак

  12.09.2019 12:22
Съпрузи ще си кажат отново „да“ след 70 години брак

Стоян и Велика Чаушеви ще си кажат отново „да“ и ще приподпишат брачния си договор цели 70 години след като са минали под венчилото. Те ще бъдат най-възрастната двойка, която ще се врече отново във вечна любов по време на инициативата „Златни сватби“ на Община Павликени.
Тази година за участие са записани рекордните 68 двойки, които са пожелали да се върнат в спомените на своята младост и да преживеят сватбените си емоции. От тях 3 семейства празнуват диамантена сватба, а останалите отбелязват своята златна годишнина след 50 години семеен живот. Единствено Стоян и Велика Чаушеви ще се поздравят с благодатна сватба след седем десетилетия любов. На 15-ти септември обаче те отново ще са младоженци, въпреки че Стоян Чаушев вече е на 93 години, а съпругата му е на 90.
Поради огромния интерес към инициативата този път церемонията ще се състои директно в ресторант „Ракета“ и ще бъде водена лично от кмета инж. Емануил Манолов. За двойките са подготвени изненади, торта и празнични емоции. В инициативата ще участват общо 238 души, като двойките са поканили свои близки, за да станат част от началото на следващите им 50 години семеен живот.
 


Ключови думи
сватби Павликени
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати