Събота, 13 Мар 2021
            
Други

В ПГАСГ „Ангел Попов“ наредиха изложба на кошчета

  22.11.2019 10:48
В ПГАСГ „Ангел Попов“ наредиха изложба на кошчета РЗИ - Велико Търново

Изложба на кошчета наредиха в ПГАСГ „Ангел Попов“ във Велико Търново. Изложбата обхвана направените за конкурс за изработка на най-оригинално кошче на тема „Пази чисто“. Конкурсът имаше за цел да развие уменията на учениците за творческа изява и да предаде представата им за живот без тютюн, както и да мотивира околните към отхвърляне или ограничаване на тютюнопушенето.
Комисия с председател д-р Евгения Илиева – директор на ПГСАГ и членове д-р Диляна Вачкова – гл. експерт в дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ в Община Велико Търново и Йорданка Илиева – гл. експерт в отдел „Профилактика на болестите и промоция на здравето“ в РЗИ – Велико Търново, оцени представените творби според критериите на конкурса: оригиналност на творбата за ограничаване и предотвратяване на тютюнопушенето и потенциал за достигане до максимален брой хора.
На първо място бе класирана Памела Караиванова, чиято награда бе ваучер на стойност 50 лв. Втори стана Румен Блажев, награден с ваучер за 30 лв., а трети  - Костадин Димитров, който получи ваучер на стойност 20 лв.
Поощрителни награди – клипбордове, бяха присъдени на Нора Бонева, Йоана Иванова, Елизабет Еминова, Алекс Кройхи, Александра Славева, Елица Тонкова, Елица Иванова, Боян Иванов. Наградата за най-добро послание отиде при Християна Бикова, която също получи клипборд.
Наградите за победителите в конкурса са осигурени от Община Велико Търново в рамките на програма „Здрави деца в здрави семейства” и РЗИ – Велико Търново.

По информация на РЗИ - Велико Търново


Ключови думи
ПГАСГ кошчета РЗИ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати