Събота, 01 Oct 2022
            
Други

Обявиха ученически конкурс, посветен на Деня без тютюн и Деня за борба с наркоманиите

  26.05.2020 09:08
Обявиха ученически конкурс, посветен на Деня без тютюн и Деня за борба с наркоманиите

Регионалната здравна инспекция и Превантивно-информационен център по наркомании във Велико Търново организират Областен ученически конкурс на тема „За да съм здрав, аз избирам“. Конкурсът е посветен на Световния ден без тютюн – 31 май, и Международния ден за борба с наркоманиите и  незаконния трафик на наркотици – 26 юни.
Конкурсът е за приказка, разказ, стихотворение, есе или хайку – по избор. Творбите ще бъдат оценявани според оригиналността на идеята, придържане към темата, позитивно послание на творбата, самостоятелност на изпълнението и потенциал да достигне до максимален брой хора.
Право на участие имат ученици от I до XII клас от област Велико Търново. Творбите следва да са авторски и да не са копирани от Интернет. Те не подлежат на връщане и организаторите си запазват правото да ги публикуват с цел презентиране и популяризиране на конкурса.
Срокът за подаване на материалите е 19 юни, петък, на адрес Регионална здравна инспекция – Велико Търново, ул. “Никола Габровски” №23, етаж 8, стая 802
или ел. адрес: [email protected].
Предвидени са предметни награди за отличените и грамоти за всички участници.


Ключови думи
РЗИ
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати