Вторник, 27 Сеп 2022
            
Общество

Горнооряховчани ще зарадват самотни и бездомни хора в навечерието на Коледа

  19.11.2019 10:34
Горнооряховчани ще зарадват самотни и бездомни хора в навечерието на Коледа

Севдалин Кръстев и Ярослав Матоуш започват поредната си дарителска кампания в подкрепа на самотни възрастни хора и бездомници в Горна Оряховица и региона. Подобни инициативи двамата организират за девета година, а от миналата година кампанията си има и име - „Коледен звън”, за да бъде празнично не само на тези, които ще получат дарението, но и на тези, които ще дарят.

Към начинанието може да се присъедини всеки, които иска да направи предколедните дни по-радостни за хората, изпаднали в крайна нищета. До 13 декември дарения от храни – сухи супи, чай, трайни колбаси, вафли, сладки и плодове се събират в ресторант „Вселената при Севдо”. На 14 декември храните ще бъдат разпределени в пакети, които ще бъдат раздадени по домовете на нуждаещите се с помощта на Дядо Коледа и деца. Самотните възрастни хора ще получат и топъл обяд, приготвен от Севдалин в неговия ресторант. От 12.30 в самия ресторант също ще бъде раздавана топла храна,чай и кафе за бездомни и социално слаби.

Нека отворим отново сърцата си и да помогнем на хората, за които празникът е поредният ден в борбата за оцеляване, призовават Ярослав и Севдалин.

Даренията се приемат в ресторант „Вселена при Севдо” в Горна Оряховица, ул. „Панайот Цвикев” 42. Телефони за връзка 0878 477 588 и 0884 55 1615.


Ключови думи
коледен звън
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати