Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Кирил Кирилов: Призоваваме привържениците на ВМРО да подкрепят Добромир Добрев, но настояваме основните неща в програмата ни да станат част от неговата програма

  30.10.2019 18:37
Кирил Кирилов: Призоваваме привържениците на ВМРО да подкрепят Добромир Добрев, но настояваме основните неща в програмата ни да станат част от неговата програма

На втория тур в изборите в Община Горна Оряховица ВМРО призовава своите привърженици да подкрепят Добромир Добрев от ГЕРБ. Нашата подкрепа се дължи на коректността, която ВМРО винаги е имала към партньорите си – ние сътрудничим в национален план с ГЕРБ и това обуславя нашата политическа позиция.

Точно защото сме коректни, ние не даваме подкрепата си без условия. Нашите условия са ясни и те са записани в програмата ни - искаме в започващия мандат да се работи за отпадане на таксите за детски градини и ясли, за отваряне на денонощна аптека в града и за спиране на циганизацията и незаконното строителство. Настояваме в започващия мандат да започне и работата по многофункционална спортна зала в Горна Оряховица.

Искаме работеща Община, в която има конструктивен диалог и сътрудничество между местния бизнес, образование, култура и други сфери на обществения живот. Нужно е също разширяване на кръга от административни услуги, които се предоставят дистанционно по електронен път, както и реално насърчаване на развитието на местния бизнес и инвестициите. Очевидно е нужна превенция на битовата престъпност в малките населени места.

С ВМРО идва редът! Затова ще подкрепим всяка политика в тази посока. И ако новото общинско ръководство не следва тази посока, то няма как да разчита на нашето сътрудничество.


Ключови думи
ВМРО подкрепа
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати