Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Местни избори 2019

Бившият баскетболист Пеньо Нацкин си поставя цел да възроди с. Поликраище

  21.10.2019 10:11
Бившият баскетболист Пеньо Нацкин си поставя цел да възроди с. Поликраище

Бившият баскетболист Пеньо Нацкин е кандидатът за кмет на с. Поликраище, издигнат от коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“. Той  си поставя цел да възроди с. Поликраище и ще вложи в нея целия си спортен хъс.

Пеньо Нацкин си поставя мисията да обедини хората около общите проблеми и заедно да намерят решения. Отборен играч, той е свикнал да постига целите си в партньорство и синхрон.  „Хората трябва да са ангажирани с проблемите на селото, да искат и да настояват от управляващите – кмета и общинските съветници, да се създадат по-добри условия“, казва кандидатът. Той казва, че силата на всеки кмет на населено място е в местната общност.

Пеньо Нацкин посочва като най-остър проблем в Поликраище сметосъбирането. Графиците да предвиждат по-често изхвърляне на контейнерите – такава промяна ще предложи кандидатът. Следващ проблем е състоянието на уличната мрежа и макар главната улица да е асфалтирана наскоро, проблемът с останалите е налице.
Важна цел е запазването на училището и детската градина.

До 2007 г Пеньо Нацкин е професионален баскетболист. Започва в „Етър“, преминава през отборите на „Фикосота“ (Шумен) и „Спартак“ (Плевен). Последно играе със сливенския тим. С отбора на „Фикосота“ стига до трето място в Националната лига по баскетбол на България. Като юноша през 1989 г. е бил републикански шампион. Днес и дъщеря му се увлича по баскетбола. Има приемнственост, защото тя играе с женския отбор на Монтана, които също трупат победи на терена.

Подкрепа за Явор Божанков за кмет на Община Горна Оряховица, за Пеньо Нацкин за кмет на село Поликраище и за листата на коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ – с номер 68 в бюлетините.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Пеньо Нацкин Поликраище
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати