Вторник, 04 Oct 2022
            
Общество

Светлозар Христов с трета награда от международен конкурс за вокално изкуство

  23.09.2019 10:08
Светлозар Христов с трета награда от международен конкурс за вокално изкуство

Трета награда от XI Международен конкурс за вокално изкуство „Морски звездички“ спечели Светлозар Христов от вокалната школа на НЧ „Напредък 1869“ в Горна Оряховица. Приза Светлозар грабна в V възрастова група, в която се състезаваха изпълнители от 19- до 25-годишна възраст. Освен него, Христов бе отличен и с грамота за успешно представяне на български репертоар.
Организаторите на конкурса сториха жест и към вокалния педагог Аделина Колева. На нея бе присъден диплом с респект към професионализма и отговорността в работата й с млади таланти. Благодарности към Колева изказа и самият Светлозар Христов. Благодаря ти, Аделина, най-доброто знам, че предстои, написа изпълнителят.


Международният конкурс за вокално изкуство „Морски звездички“ е конкурс за млади изпълнители на популярна песен, който се организира и провежда ежегодно от Народно читалище „Петко Рачев Славейков 1928“ - Варна, с финансовата подкрепа на Община Варна чрез фонд „Култура“. Основната му цел е да открива и популяризира млади таланти и да им даде възможност за изява. Тази година журито бе с председател Мими Иванова.


Ключови думи
Светлозар Христов
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати