Вторник, 27 Сеп 2022
            
Светски

Заро и Алекс Илиева изпепеляват с първия си съвместен летен хит

  19.07.2020 12:41
Заро и Алекс Илиева изпепеляват с първия си съвместен летен хит

Първото съвместно авторско парче на горнооряховчанина Светлозар Христов – Заро и плевенчанката Алекс Илиева нагорещява атмосферата в клубове и дискотеки, а в началото на август ще се завърти и по най-популярните музикални канали.

„Изпепелявай” е съвместен авторски проект на двамата млади изпълнители, които правят музиката и аранжимента със съдействието на Dj Ziki. Текстът е създаден от майката на Алекс – Снежина Илиева, която го прави буквално за две минути, след като чува музиката. Видеото е снимано на три места – в Модерен клуб Плевен, София и в Гърция. Вече се върти по някои регионални телевизии и предизвиква голям интерес в клубовете.

Проектът е още от март, но заради извънредната обстановка е реализиран окончателно чак сега. Това е първото авторско парче на двамата изпълнители, които преди това имат записани четири кавъра в съвсем друг музикален стил.

За първи път експериментираме с толкова различен тип музика – определяме го като модерен поп фолк. Приема се доста добре и се надявам да се хареса и на съгражданите ми, казва Светлозар. Той е роден и израснал в Горна Оряховица, но от няколко години живее в Плевен, където среща и Алекс. И двамата обичат музикалните експерименти и не се страхуват да посягат към съвсем различни стилове и да ги комбинират по свой начин.


Ключови думи
Светлозар Христов Алекс Илиева Изпепелявай
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати