Събота, 01 Oct 2022
            
Светски

С „Непознат” Иван Иванов влиза в големия музикален свят

  09.11.2018 14:58
С „Непознат” Иван Иванов влиза в големия музикален свят

Тази вечер, 9 ноември, от 18 часа в телевизионния ефир и в официалния YouTube канал на „Вирджиния Рекърдс” ще се завърти видеото „Непознат” в изпълнение на 18-годишния горнооряховчанин Иван Иванов. Това е първият самостоятелен сингъл на Vanski, както се подвизава младият талант в големия музикален свят.
„Непознат” е първият самостоятелен сингъл на Vanski, който е част от My Sound Universe – продуцентския лейбъл на Любо Киров. Музиката и аранжиментът на парчето са на Боян Христов, а текстът е дело на екипа Боян Христов, Михаела Филева и Vanski.
„Песента “Непознат” на Vanski е много специален проект, защото това е поп музика от ново поколение. За мен е изключително важна каузата да подкрепям и продуцирам млади изпълнители“, казва самият Любо Киров.
Режисьор на видеото към песента е Люси Иларионов. Стилист на Vanski е модният редактор на elle.bg Кристиан Пижов. В снимачния процес, който продължава 14 часа, през които екипът сменя 5 локации, взема участие и актрисата Лина Роскин.
„Винаги съм искал да се занимавам точно с този стил музика. Всеки млад изпълнител си има свой любим певец и все още ми е трудно да повярвам, че именно моят любим изпълнител Любо Киров ми дава шанс да тръгна в посоката, която съм избрал. Радвам се, че успяхме да създадем заедно един смислен проект. Участието ми в написването на текста, както и безценната подкрепа на Михаела Филева и Боян Христов, правят парчето още по-специално за мен“,  разказва за създаването на песента и клипа Иван.
Иван Иванов – Vanski, който влиза в ролята на Непознатия, е едва на 18 години, но вече има сериозни музикални постижения зад гърба си. През 2011 г. той спечели правото да представя България на детската „Евровизия” и се класира на 8-мо място. Иван участва и  в предаванията „Големите надежди“ и „Гласът на България“, а през 2012 г. самият Adam Lambert забелязва безспорния му талант и споделя негово изпълнение в профила си в Twitter.
 


Ключови думи
Иван Иванов
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати