Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Светски

Иван Иванов влиза в роля за тийн сериала „Аз съм Изи”

  09.04.2020 08:49
Иван Иванов влиза в роля за тийн сериала „Аз съм Изи”

Горнооряховският талант Иван Иванов, познат в музикалните среди като Vanski, ще се пробва и като актьор в тийн драмата „Аз съм Изи”. Сериалът предстои да тръгне във Vbox7.com. Сюжетът се завърта около живота на едно от най-популярните и обичани момичета в училище, което неволно е въвлечено във война, за която не е подготвено.

Кастът на най-новия проект на продуцентската компания 7Talents - „Аз съм Изи“, е изпълнен с любимци на българските тийнейджъри. В женските роли влизат инфлуенсърите Симона Милушева (в ролята на Изи), Мари Константин (в ролята на Радина) и популярната певица Дара Екимова (в ролята на Криста). В мъжките роли ще се превъплътят Дилиян Калчев, Васил Андонов –Васето, Иван Иванов – Vanski и Боби от Murda Boyz.

Иван Иванов, който само преди дни отпразнува 20-тия си рожден ден, ще играе ролята на най-близкия приятел на Изи – Миро. За младия изпълнител, който през 2011 г. представи България на детската Евровизия и се класира на 8-о място, актьорските превъплъщения досега се ограничаваха в снимането на клиповете му. Дори и там той загатва не само за певчески, но и за артистичен талант. 


Ключови думи
Иван Иванов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати