Петък, 19 Мар 2021
            
Други

Семинар, насочен към фермери от всички браншове не сектора ще се проведе в Арбанаси

  20.09.2018 17:23
Семинар, насочен към фермери от всички браншове не сектора ще се проведе в Арбанаси

Асоциация на земеделските производители в България (АЗПБ) организира семинар на тема: „Подпомагане на агросектора и развитието на селските райони чрез Общата селскостопанска политика на ЕС през 2019 г.“.

Събитието ще се проведе на 26 септември 2018 г. (сряда), от 13:00 часа, в конферентната зала на хотел „Севастократор“ в Арбанаси.

Семинарът е насочен към фермери от всички браншове на сектора, преработватели и производители на храни, предприемачи в селските райони, работещи в сферата на образованието и учащи, представители на неправителствени организации, представители на централната и регионална администрация, специализирани медии и др.

За участие са поканени Вергиния Кръстева, зам.-министър на земеделието, храните и горите, Живко Живков, изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие“, експерти от Министерството на земеделието, храните и горите, Държавен фонд „Земеделие“, областни и общински земеделски служби, Асоциацията на земеделските производители в България.

Семинарът се организира по проект на АЗПБ „CAP – Hot Spot“, изпълняван с финансовата подкрепа на Главна дирекция „Земеделие и развитие на селските райони“ към Европейската Комисия. Проектът има за цел да повиши информираността на широката общественост за ролята и приоритетите на Общата селскостопанска политика (ОСП) на ЕС.

 


Ключови думи
семинар Арбанаси фермери
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати