Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Други

Седмица на пожарната безопасност започва в Горна Оряховица

  08.09.2018 07:24
Седмица на пожарната безопасност започва в Горна Оряховица

Демонстрационни занятия, изложба на детски рисунки, ден на отворените врати, работни срещи и приемни за гражданите са част от мероприятията на Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Горна Оряховица в Седмицата на пожарната безопасност. Тази година тя ще се проведе в дните от 10 до 14 септември.
Седмицата на пожарната безопасност ще започне с откриване на изложба на детски рисунки на тема „С очите си видях бедата” на 10 септември от 10.00 ч. Експозицията ще бъде подредена в залата на РСПБЗН. На 10 и 12 септември в сградата на Пожарната се организира приемна за граждани от 9.30 ч. до 12.00 ч. На 11 септември в РСПБЗН ще има Ден на отворените врати с демонстрации на възможностите за извършване на оперативни действия и разясняване на мерките на противопожарната безопасност. На същия ден от 10.00 ч. ще се проведе и демонстрационно занятие във фирма за съхранение на технически газове „СИАД“ в Горна Оряховица. На 13 септември от 10.00 ч. в ДГ „Ален мак“ ще се проведе проиграване на учебна евакуация и демонстрация на пожарна техника.
На 14 септември – Кръстовден, когато е професионалният празник на служителите от структурите на „Пожарна безопасност и защита на населението” при МВР, служители от РСПБЗН – Горна Оряховица ще се включат в мероприятията, организирани от РДПБЗН – Велико Търново.
Огнеборците от Горна Оряховица се включват и в дарителска кампания в помощ на децата на загиналите при изпълнение на служебния дълг служители от ГДПБЗН.


Ключови думи
Пожарна
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати