Неделя, 09 Oct 2022
            
Общество

Горнооряховчани пострадаха при инцидент на рали в Шумен

  15.04.2018 19:40
Горнооряховчани пострадаха при инцидент на рали в Шумен

Двама мъже от Горна Оряховица пострадаха при ицидент на планинското рали „Мемориал Валерий Великов” в Шумен. Минути преди 15 ч. днес пилот губи контрол върху управляваното от него БМВ и се врязва в публиката. Пострадалите – общо шестима души, са откарани в болницата в Шумен.

Пред БГНЕС зам.-директорът на лечебното заведение д-р Тодоров съобщава, че пострадалите са И. Н. на 37 г. от Горна Оряховица с контузна рана на главата, която е обработена от лекарите и той няма да остава в болницата, и К. Ц. на 30 години, също от Горна Оряховица, със счупена дясна подбедрица, който ще остане за лечение в Шумен. В болницата остава и 43-годишен мъж от града домакин на ралито.

Веднага след инцидента състезанието е спряно. На мястото на инцидента отидоха директорът на състезанието Димитър Георгиев и спортният директор Васко Христов. Зам.-областният управител Шаренков също бе на мястото и в болницата, за да види пострадалите, информира още БГНЕС.
Шумен е домакин на 19-ото издание на автомобилното състезание по планинско изкачване „Мемориал Валерий Великов“. Автомобилното състезание е първи кръг от Националния шампионат по планинско изкачване.


Ключови думи
рали Шумен
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати