Понеделник, 29 Апр 2024
            
Горна Оряховица Култура

Екипът на вестник „Седмицата“ кани своите четящи приятели на среща с писателката Мария Лалева

  14.04.2024 06:50
Екипът на вестник „Седмицата“ кани своите четящи приятели на среща с писателката Мария Лалева

Навършихме 15 години. За един човешки живот това е особена възраст – нито си съвсем дете, нито пък си вече възрастен. За един вестник това би трябвало да е още началото. Но пък напоследък хартиените медии започнаха твърде скоропостижно да си отиват. Така че 15 години е достойна за отбелязване възраст във време, в което вестниците се борят за оцеляване.

Засега се справяме и искаме да споделим своята годишнина с всички четящи приятели и с всички, които са ни помагали през годините.

Вестник „Седмицата” ще отбележи своята 15-та годишнина със среща с автограф с писателката Мария Лалева. Авторката на „Живот в скалите” и „Пасиансът на архангелите” ще гостува в Горна Оряховица на 22 април (понеделник). Срещата е в Художествена галерия „Недялко Каранешев” от 18 часа. Мария Лалева ще представи своите книги и всеки ще може да получи автограф от една от най-четените български писателки.

Събитието е в навечерието на Световния ден на книгата и е посветено не само на рождения ден, но и на една кауза, свързана с книгите и четенето.

Заедно с Мария Лалева призоваваме гостите ни да подкрепят кампанията в полза на Детския отдел на Общинската библиотека. Там скоро ще започне дълго чаканият ремонт. Но и след това библиотекарите ще имат нужда от средства, за да подредят дома си. Така че вместо да носите цветя и подаръци, пуснете своята лепта за детската библиотека.

"Седмицата"


Ключови думи
Мария Лалева Седмицата
Последни
Седмицата
Анкета