Неделя, 27 Oct 2024
            
Горна Оряховица Общество

Благотворителен риболовен турнир „Деца помагат на деца” събира средства за светлоотразителни фигури за пешеходни пътеки в Долна Оряховица

  27.10.2024 12:01
Благотворителен риболовен турнир „Деца помагат на деца” събира средства за светлоотразителни фигури за пешеходни пътеки в Долна Оряховица

Благотворителен риболовен турнир за деца организират следващата неделя Сдружение „ЗА Горна Оряховица” и Клуб по спортен риболов. Каузата на турнира е да се опазят децата в Долна Оряховица, като се закупят три светлоотразителни фигури за пешеходни пътеки с интензивно преминаване на деца в Долна Оряховица.

Миналата година, отново чрез благотворителна кампания, бяха събрани средства за такива фигури в Горна Оряховица. Сега в акцията се включват и най-малките граждани на общината и затова инициативата е наречена „Деца помагат на деца”.

Събитието ще е на 3 ноември (неделя) под моста на Янтра между Долна и Горна Оряховица.

Турнирът ще бъде по правилата на БФРС секция „Плувка деца“ и ще продължи 2 часа. Малките риболовци ще бъдат разположени в четири сектора с по осем бокса, като максималният брой състезатели е 32деца.

Могат да се включат деца на възраст от 5 до 17 г. (включително). Те трябва да имат заверени риболовни билети (безплатни са за деца). По време на турнира трябва да са придружавани от пълнолетен човек, който може да помага при разпъване на риболовните принадлежности, при закачане на стръв, кепване на риба от водата и откачане.

Забранява се използването на телени живарници!

Всички секторни победители ще бъдат отличени с купа и медал. Всяко дете ще получи индивидуален подарък - медал и грамота.

Записване за участие става на телефон 0882/95-96-66 (Даниел Спасов) или на FACEBOOK страниците на ЗА Горна Оряховица и Клуб по спортен риболов - град Горна Оряховица.


Ключови думи
благотворителен риболовен турнир Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета