Петък, 25 Oct 2024
            
Горна Оряховица Други

Община Горна Оряховица обявява конкурс за официалната си коледна картичка, детски рисунки се очакват до 25 ноември

  25.10.2024 15:38
Община Горна Оряховица обявява конкурс за официалната си коледна картичка, детски рисунки се очакват до 25 ноември

За поредна година Община Горна Оряховица обявява конкурс за детска рисунка, която да се превърне в официалната поздравителна картичка на местната администрация за коледните празници.
Картичката победител ще бъде избрана сред всички участвали в съревнованието. Тя ще бъде изпратена към институции в Република България и партньорите на Общината. Всяка от останали картички ще зарадва потребителите на социални услуги на територията на община Горна Оряховица.
В конкурса могат да участват възпитаници на горнооряховските детски и учебни заведения, които са на възраст от 4 до 16 години. Срокът, до който ще се приемат рисунки е 25 ноември.
Творбите ще бъдат оценявани в три възрастови групи – деца и ученици от 4 до 7 години, ученици на възраст от 8 до 11 години и от 12 до 16-годишна възраст.
В трите категории комисия ще оцени коледните рисунки на участниците, като наградите ще бъдат разпределени в първо, второ и трето място, съответно в трите възрастови групи. Отличените участници в конкурса ще получат предметни награди.
Изискванията към оформлението на участващите творби е те да бъдат изработена от лист с формат А4, сгънат на две. Вътрешната част на картичката трябва да съдържа коледно пожелание. Към нея трябва да бъде прикрепена информация за участника и данни за контакт.
Картичките могат да бъдат изработени с материали и техника по избор. Информация за конкурса е изпратена до детските градини и училищата в общината.
 
Снимка: Официалната коледна картичка на 2023 г., създадена от 12-годишната ученичка Диляна Димова от СУ „Георги Измирлиев“  


Ключови думи
конкурс коледна картичка Община Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета