Събота, 12 Oct 2024
            
Горна Оряховица Други

Кметът на Горна Оряховица кани на среща всички управители на етажни собствености, регистрирани на територията на общината

  11.10.2024 16:43
Кметът на Горна Оряховица кани на среща всички управители на етажни собствености, регистрирани на територията на общината

Кметът Николай Рашков кани управителите на етажни собствености, регистрирани на територията на община Горна Оряховица на работна среща.

Събитието ще се проведе в два последователни дена – на 23 и 24 октомври, в Зала 1 на Община Горна Оряховица. И двете срещи са с начало от 18.00 ч.
Повод за поканата са актуалните изменения в законодателството, свързано с етажната собственост и задълженията на домоуправителите.
Тема на разговор ще бъде регистрацията на домашните любимци, както и въпроси, свързани с бездомните животни. Изхвърлянето на отпадъци, включително излезли от употреба автомобили и строителни материали, и нерегламентираните сметища, също ще бъдат предмет на обсъждане.
В дневния ред на общата среща е и планираното облагородяване на междублоковите пространства. Пред домоуправителите ще бъдат припомнени и детайли по новата общинска програма „Бъди активен“.
Предвидено е време, в което всеки ще може да зададе своите въпроси, свързани с управлението на сградите и благоустрояването на пространствата между тях.
За присъствие на срещата е необходимо всеки управител да носи и представи копие от последния протокол на своята етажна собственост, с която е валидно избран.


Ключови думи
Николай Рашков етажна собственост
Последни
Седмицата
Анкета