Вторник, 22 Oct 2024
            
Горна Оряховица Общество

Напомняне: На 23 и 24 октомври ще се проведат срещите с домоуправители от община Горна Оряховица

  22.10.2024 16:49
Напомняне: На 23 и 24 октомври ще се проведат срещите с домоуправители от община Горна Оряховица

Кметът Николай Рашков кани управителите на етажни собствености, регистрирани на територията на община Горна Оряховица на работна среща.
Събитието ще се проведе в два последователни дена – на 23 и 24 октомври, в Зала 1 на Община Горна Оряховица. И двете срещи са с начало от 18.00 ч., като те ще бъдат излъчвани на живо във фейсбук страницата на Община Горна Оряховица.
Повод за поканата са актуалните изменения в законодателството, свързано с етажната собственост и задълженията на домоуправителите.
Тема на разговор ще бъде регистрацията на домашните любимци, както и въпроси, свързани с бездомните животни. Изхвърлянето на отпадъци, включително излезли от употреба автомобили и строителни материали, и нерегламентираните сметища, също ще бъдат предмет на обсъждане.
В дневния ред на общата среща е и планираното облагородяване на междублоковите пространства. Пред домоуправителите ще бъдат припомнени и детайли по новата общинска програма „Бъди активен“.
Предвидено е време, в което всеки ще може да зададе своите въпроси, свързани с управлението на сградите и благоустрояването на пространствата между тях.
За присъствие на срещата е необходимо всеки управител да носи и представи копие от последния протокол на своята етажна собственост, с която е валидно избран.


Ключови думи
среща домоуправители Николай Рашков