Петък, 18 Oct 2024
            
Горна Оряховица Общество

Благотворителен масов крос „БЯГАМ и ПОМАГАМ“ ще набира средства за обновяване на детските площадки в община Горна Оряховица

  07.10.2024 10:58
Благотворителен масов крос „БЯГАМ и ПОМАГАМ“ ще набира средства за обновяване на детските площадки в община Горна Оряховица

Благотворителен масов крос, в който без ограничения могат да се включат всички желаещи, ще се проведе в Горна Оряховица на 12 октомври, събота.
Събитието под надслов „БЯГАМ и ПОМАГАМ“ е с начало от 11.00 часа в парк "Детски кът", като записванията започват час по-рано, на място.
Спортното мероприятие се организира под патронажа на кмета на Горна Оряховица Николай Рашков.
Целта е с обединената воля на граждани, бизнес и местна власт да бъдат събрани средства за обновяване на детските площадки в общината. Препоръчителната такса за включване в благотворителното събитие е 10 лв., като сумата е доброволна, според преценката на всеки участник. Всяка постъпила вноска ще бъде удвоена от фирмите-партньори на инициативата.
Участниците ще могат да пробягат, да преминат в джогинг или просто да извървят трасето, което ще бъде предварително обособено.
“БЯГАМ и ПОМАГАМ“ е възможност за горнооряховчани, както да имат свой личен принос в преобразяването на града си, така и да прекарат един приятен ден на открито, в компанията на съмишленици.


Ключови думи
м Николай Рашков Бягам и помагам
Последни
Седмицата
Анкета