Сряда, 16 Oct 2024
            
Елена Общество

Започна новата учебна година в Центъра за подкрепа за личностно развитие в град Елена

  03.10.2024 15:56
Започна новата учебна година в Центъра за подкрепа за личностно развитие в град Елена

На 1 октомври се откри новата учебна 2024 / 2025 година в Центъра за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) в град Елена с директор Мирослав Лазаров.

В заниманията по интереси, като живопис, керамика, английски език, народни и модерни танци, както и в уроците по пиано, ще се включат деца от различни възрасти, най-малките – в предучилищната група.

С кратка програма – с весели песни, стихчета и изпълнение на пиано, възпитаниците на Центъра поздравиха събралите се гости на тържеството.

Директорът на ЦПЛР Мирослав Лазаров пожела на всички успешна и ползотворна година.

Зам.-кметът „Хуманитарни дейности“ на община Елена г-жа Десислава Шопова също приветства събралите се преподаватели, малчугани и родители с поздравителен адрес от инж. Млъзев, кмет на Община Елена и г-н Стоян Златев, председател на Общински съвет Елена. В него се казва: „Пожелаваме на всички Ви много здраве, щастие, вдъхновение и нека учебната година в Центъра бъде успешна и ползотворна! На добър час!“

Г-жа Десислава Шопова поднесе и подарък за възпитаниците на г-н Лазаров – мултифункционална музикална уредба.

Центърът за подкрепа за личностно развитие винаги е бил пример за образователна институция, която се посещава с голям интерес и ентусиазъм от младите хора в община Елена. Всяка година се организират множество разнообразни и интересни дейности, които допринасят за развитието на индивидуалните способности на учениците и техните дарования в областта на изкуствата.


Ключови думи
център за подкрепа на личностното развитие Елена