Неделя, 29 Сеп 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Горна Оряховица е домакин на Държавното по ММА

  28.09.2024 17:22
Горна Оряховица е домакин на Държавното по ММА

Най-добрите ММА бойци са днес в Горна Оряховица за Държавно първенство за всички възрастови групи. То се организира от Българската федерация по ММА и Спортен клуб по ММА „Джамбазов”.

Именно с минута мълчание в памет на Кръстю Джамбазов – един от основателите на бойните спортове у нас, треньор по самбо и ММА, президент на КБПИ „Локомотив” – Горна Оряховица, под чието ръководство „локомотивци” завоюваха десетки медали от национални и международни състезания, официално бе открито първенството. За церемонията дойдоха кметът на Горна Оряховица Николай Рашков и заместникът му Петя Иванова, народният представител Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Огнян Стоянов. На място бе и Станислав Недков – председател на Българската федерация по ММА.

Респекта си към всички участници в смесените бойни изкуства изказа Димитър Николов. На тях народният представител пожела вяра и постоянство, които неминуемо ще доведат до успех.

Почетен плакет за заслуги връчи Станислав Недков на председателя на Спортен клуб „Джамбазов” Росен Йорданов. Плакет бе връчен и на кмета Николай Рашков.

В спортна Горна Оряховица ще намерите много приятели, посочи Рашков, пожелавайки успех на всички.

Днешното държавно първенство по ММА е под знака на благотворителността. Участници и гости подкрепиха 4-годишната Ани, която е с детска церебрална парализа.


Ключови думи
ММА Станислав Недков