Събота, 12 Oct 2024
            
Велико Търново Избори 27 октомври 2024 г. Политика

„Възраждане” и „ДПС – Ново начало” залагат на сегашните си депутати за водачи във Великотърновска област

  23.09.2024 11:47
„Възраждане” и „ДПС – Ново начало” залагат на сегашните си депутати за водачи във Великотърновска област

„Възраждане” първи от парламентарно представените партии регистрираха листа в РИК Велико Търново. Почти няма промени от изборите през юни, но водачът е нов, защото на миналите избори първи беше Станислав Стоянов, който вече е евродепутат.

Сега водачеството се поема от Ангел Янчев, който е и настоящият депутат на партията в 50-то Народно събрание. Следващите места за Александра Тодорова и Венцислава Йорданова. Христо Гугучков е четвърти, а в първата шестица са още Светослав Тодоров и Иван Вигенин. Листата е пълна с 16 кандидати за депутати.

В деня на Независимостта „ДПС – Ново начало” регистрира листите си във всички области. Във Велико Търново водач е отново Йордан Цонев – зам. председател на настоящото Народно събрание. Цонев е първи и във Варна, но лично регистрира листата във Велико Търново. Второто място е за областния лидер Гюнай Далоолу, а трети е Сунай Минков. Следват Ферах Пъцева, Бедри Алиев, Мастън Еминов, Атанас Бъчваров, Здравко Добрев, Пламен Маринов, Митко Станев и още шестима за пълна листа от 16 кандидати.


Ключови думи
Възраждане ДПС-Ново начало Велико Търново регистрация на листи
Последни
Седмицата
Анкета