Неделя, 30 Юни 2024
            
Горна Оряховица Други

Цветомир Георгиев е новият управител на Общинските пазари в Горна Оряховица

  27.06.2024 11:49
Цветомир Георгиев е новият управител на Общинските пазари в Горна Оряховица

Цветомир Георгиев е новият управител на „Общински пазари – Горна Оряховица“ ЕООД. Днес той бе утвърден на поста от Общинския съвет с 18 гласа „за“ и 7 „въздържал се“.

Припомняме, че през април досегашният управител Димитър Димитров подаде заявление за напускане, а за овакантеното място бе обявен конкурс. Цветомир Георгиев е единственият, явил се на конкурса, на който получава максималния брой точки от всички членове на комисията по избор.

В периода 2004 – 2012 г. Цветомир Георгиев е общински служител. Тогава той работи в отдел „Стопански дейности“, като основните му ангажименти са свързани с пътнически превози, оптимизиране на общинската транспортна схема, таксиметровите превози, проверка на търговски обекти, изготвяне на финансово-икономичски анализ на общинските дружества и изготвяне на предложения от името на кмета до ОбС. Между 2012 г. и 2016 г. е в „Янтра транспорт“ като ръководител обществен превоз на пътници – началник автогара. Към настоящия момент работи в частна фирма, където отговаря за всички доставки и контрол по извършваната дейност.

Може да разчитате на упорита работа, честност, справедливост, отговорност, диалогичност и равнопоставеност. Смятам, че с общи усилия можем да направим нашия пазар едно по-привлекателно място и за търговци, и за клиенти, декларира при представянето си пред Общинския съвет Цветомир Георгиев.

Биляна МИЛЧЕВА  


Ключови думи
Цветомир Георгиев Общински пазари - Горна Оряховица управител