Неделя, 08 Сеп 2024
            
Избори 27 октомври 2024 г. Политика

Людмила Илиева: Отказахме предложението „власт срещу предателство”, политиката трябва да е за смелите и почтените

  28.05.2024 10:48
Людмила Илиева: Отказахме предложението „власт срещу предателство”, политиката трябва да е за смелите и почтените

Намираме се в преломния момент на една предизборна кампания, която като че ли е белязана не толкова с въпроса „За кого да гласувам?”, а по-скоро със „Защо пак да гласувам?”. И честният отговор, който дължим на всички вас, на всеки човек от нашата общност е следният:

В началото на годината получихме предложение. Една оферта, която нямаше как да приемем. Защо?

Защото това означаваше да се отречем от нашата общност, от всичко, което толкова години сме градили заедно.

А какво беше предложението? Власт срещу предателство. Предателство първо към себе си като хора, временно в битността на политици. А след това и предателство към цялата ни общност.

Какво се искаше от нас? Да останем във властта, но да не говорим за промяна. Да не говорим за смяна на шефовете на различни регулатори. Да не говорим за начина, по който се упражнява властта.

Това предложение нямаше как да бъде прието от нас. Промяната трябва да продължи. Ние не можем да бъдем заложници на страховете си.
Затова ви призовавам. Бъдете вие светлината, която ще разпръсне мрака. Политиката не трябва да бъде за ченгетата, за мутрите, тарикатите и тези по тънката политика. Политиката е за смелите и почтените.

Ние сме свободни, почтени и прилични хора, които искаме България да бъде силна в обединена Европа. Затова е много важно да дадем гласа си не само за Народно събрание на България, но и за Европейски парламент. Нашите представители там трябва да са компетентни, почтени и достойни хора, за да защитават интересите на България.

За нас вашата подкрепа е чест.

Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България” е с №14 в двете бюлетини. Людмила Илиева е с преференция 101 в листата за Народно събрание на Република България.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Людмила Илиева избори
Последни
Седмицата
Анкета